035 628 38 02

Vacatures

Actueel:

Wegens grote vraag zijn wij per direct op zoek naar een collega die een vestiging van Stichting Taalhulp in Veenendaal en omgeving wil opstarten. Het betreft hier zeven gemeentes van de zg Food Valley (Veenendaal, Ede, Barneveld, Renswoude, Rhenen, Nijkerk en Scherpenzeel). De contracten met deze gemeentes zijn aanwezig! Ook voor onze vestigingen in Bussum en Eindhoven zijn wij dringend op zoek naar nieuwe collega’s om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag. Voor beide locaties geldt eveneens dat Stichting Taalhulp gecontracteerd zorgaanbieder is.

Graag in uw sollicitatie vermelden om welke regio het gaat.

Stichting Taalhulp doet onderzoek naar en behandeling van dyslexie en aanverwante taalproblemen (o.a. lees- en spellingproblemen, begrijpend lezen, vreemde talen). Stichting Taalhulp is aangesloten bij het NKD. Deze aansluiting betekent voor (potentiële) cliënten zekerheid dat zij kwalitatief goede dyslexiezorg ontvangen.

Stichting Taalhulp streeft altijd naar uitbreiding van het aantal vestigingen.  Hiervoor zijn wij op zoek naar gedreven mensen die zich bezig willen houden met lees- en schrijfproblemen en meer specifiek met dyslexie. Ook zijn wij op zoek naar GZ-psychologen en Orthopedagoog Generalisten die ons team willen versterken.

Werken bij Stichting Taalhulp betekent werken in een multidisciplinair team met regelmatig inhoudelijk overleg én zelfstandigheid als het gaat om het indelen van werktijden en werkomvang in je eigen praktijk. Onder bepaalde voorwaarden worden diagnostiek en behandeling uitgevoerd door (GZ-) psychologen, orthopedagogen en logopedisten vergoed vanuit de Jeugdwet (gemeentelijke regelgeving).
Ben jij een enthousiaste orthopedagoog, psycholoog, GZ-psycholoog, logopedist of linguïst (m/v) die aan de slag wil met de F&L methode? Vind je het een uitdaging om omzetverantwoordelijk te zijn voor je eigen vestiging in een franchiseverband? Dan zien wij je motivatie en CV graag tegemoet.

Functievereisten:

  • Universitaire opleiding orthopedagogiek, psychologie (neuropsychologie of ontwikkelingspsychologie) of linguïstiek, dan wel HBO logopedie met specialisatie dyslexie. Voor vergoede dyslexiezorg is een opleiding psychologie, orthopedagogiek of logopedie verplicht
  • Opleiding tot GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist strekt tot aanbeveling
  • Kennis hebben van leren lezen en schrijven en dyslexie, dan wel zich deze kennis eigen willen maken
  • Ondernemende instelling, kansen in de markt kunnen omzetten in concrete producten, goed kunnen netwerken en overleggen met gemeentes over de huidige regelgeving en de uitwerking daarvan.
  • Goede contactuele vaardigheden.
  • Zelfstandig kunnen opereren, maar ook beschikken over teamspirit.

Wat biedt Stichting Taalhulp?

  • Behandeling van lees- en spellingproblemen en dyslexie met een specialistisch dyslexie-programma (F&L-methode)
  • Werken in een multidisciplinair team met een grote mate van zelfstandigheid
  • Grote mate van vrijheid in het bepalen van werktijden en taakomvang (minimaal drie dagen per week)
  • Eigen omzetverantwoordelijkheid en mogelijkheden om zelf een regio/rayon op te bouwen

In uw motivatie dient duidelijk te blijken dat u zich realiseert dat het om zelfstandig ondernemerschap gaat en dat u dus uw eigen praktijk voert.

U kunt uw sollicitatie richten aan: sollicitaties@stichtingtaalhulp.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze informatie wordt niet op prijs gesteld.